Laster...

Katastrofe spiller på TG i påsken!

Katastrofe er klar for The Gathering.

Katastrofe

Petter «Katastrofe» kommer fra Fredrikstad i Østfold. Han har fans over hele landet og er aktuell med ny musikk. Fredrikstad-gutten er mest kjent for sitt samarbeid med Marcus og Martinus på låta «Elektrisk», men har flere egne låter som er populære her i landet.

Katastrofe er kjent for å dra med seg publikum på konserter han har hatt rundt om i norden, og det vil ikke bli noe dårligere stemning når han gjester Vikingskipet. Han gleder seg til å få med publikumet på TG på allsang og full fest i påsken!

Jeg går inn for å lage skikkelig fest! Kommer til å ta med massivt med flammer og effekter for å prøve å lage et bra show. Jeg har aldri vært der selv, men har flere kompiser som har vært der og de sier det er skikkelig bra stemning. Konsertene mine passer inn blant ungdom og unge voksne, og jeg har troa på at musikken passer inn for TG også, gliser Petter fornøyd.

Selv om han har nådd langt i musikkbransjen, tror han ikke han kunne gjort det samme med Esport.

Jeg er best i Norge på å være dårlig gamer. Kjøpte en Playstation i fjor og gamer Call of Duty, men ender stort sett med bunnrangeringer. Hadde en periode i slutten av ungdomsskolen hvor jeg trodde jeg skulle bli god, men det skjedde aldri! Så om noen der ute spiller CoD tar jeg gjerne i mot tips for å ikke lenger være Norges dårligste, ler han.

Akkurat som for både deltakere og crew på TG skal påsken brukes til å gjøre det han liker aller best.

– Det er konserter nesten hver dag. Folk er alltid i så godt humør i påska, så det er alltid hyggelig å spille. Jeg gleder meg massivt til å spille for TG-publikumet. Hvis de vil lære seg den nye låten min «Spellemann» til jeg kommer så blir jeg en veldig glad gutt. Sangen er et sleivspark til musikkeliten, og om hvordan vi har det mye bedre på bygda!

Hør«Spellemann» på Spotify til litt lenger opp i artikkelen.

Katastrofe entrer scenen onsdag 28. mars kl. 22:00 og dette er en konsert du ikke vil gå glipp av. Er du ikke deltager, men ønsker å få med deg konserten kan du kjøpe dagsbillett hos Geekevents.