Laster...

Billetter til TG18

Hvordan kjøpe billett?

Billetter til The Gathering 2018 selges av Geekevents.

Plassresevering

Vi åpner snart for reservering av plasser. Store grupper får velge plass fra 28. februar etter størrelse. 3. mars åpner plassreservering for alle. Grupper lager du på Geekevents. Se vår guide for plassreservering for mer informasjon om hvordan du velger plass.

Viktige tidspunkter

  • 15. februar: 23:59 – frist for refusjon av billetter. Refusjon skjer via Geekevents.
  • 28. februar 17:00 – plassreservering åpner i Geekevents for grupper med 40 eller fler billetter.
  • 28. februar 20:00 – plassreservering åpner i Geekevents for grupper med 20 eller fler billetter.
  • 1. mars 17:00 – plassreservering åpner i Geekevents for grupper med 10 eller fler billetter.
  • 2. mars 17:00 – plassreservering åpner i Geekevents for grupper med 5 eller fler billetter.
  • 3. mars 17:00 – plassreservering åpner i Geekevents for grupper med 1 eller fler billetter.
  • 25. mars på kvelden – plassreservering stenger.

Hva er et kølotteri?

Som tidligere år vil vi operere med et lotterisystem for å avvikle billettsalget. Denne løsningen er valgt for å gjøre prosessen mer rettferdig. For å  kjøpe billett til The Gathering 2018 melder du deg først inn i kølotteriet på GeekeventsVed å melde deg på får du tildelt en tilfeldig plass i køen når billettsalget starter. Husk at det ikke spiller noen rolle når du melder deg på kølotteriet, så lenge du gjør det før lotteriet stenger 6. desember.

Den 7. desember vil du få tildelt en plass i billettkøen. Når det er din tur til å få kjøpe billett slipper du inn i nettbutikken til Geekevents og kan kjøpe billett der.

Spørsmål?

Det er gode sjanser for at du får svar på det du lurer på i vår liste over ofte stilte spørsmål.

Om du har noen billettrelaterte spørsmål etter å ha lest denne siden kan du sende en e-post til info@gathering.org. Dersom du har problemer med Geekevents må du kontakte deres kundestøtte på support@geekevents.org.

Dagspass/Besøksbillett

Du kan kjøpe dagspass til onsdag (fra 18:00), torsdag, fredag og lørdag under partyet. Denne billetten gir deg mulighet til å være i skipet frem til 07:30 neste morgen. Merk at du med denne billetten ikke kan ta med deg større utstyr inn eller ut av Vikingskipet, og du vil ikke få en egen sitteplass i hallen. Det vil være trådløst nettverk tilgjengelig under arrangementet. Du vil ved medbringelse av laptop eller lignende “lett” utstyr som dagsbesøkende måtte påberegne en ekstra grundig kontroll på veien ut.

Dagspass kan kjøpes på forhånd hos Geekevents. Det vil også være mulig å kjøpe dagspass i døra. Vi anbefaler at du forhåndskjøper billetten på nett for å være sikker på at du kommer inn. For å kunne kjøpe en dagsbillett, må du ha en bruker i Geekevents.

Dersom du ønsker å besøke oss i mer enn to dager anbefaler vi plassløs deltakerbillett.

Pris: 300 kr på nett (pluss billettavgift) eller 350 kr i døra.

Deltakerbilletter

Dette er billettene for de som ønsker å være deltakere på The Gathering i to eller flere dager.

Ordinær deltakerbillett

Dette er den vanlige billetten for deltakere som vil ha en sitteplass på TG18. Medlemskap i KANDU er inkludert. Du kan delta i alle konkurranser med denne billetten.

Pris: 1300 kr

Foreigner ticket

This is the regular ticket for all other foreign participants that want a seat at The Gathering 2018.

To buy this ticket you need to write a short application providing proof of residency. If you are 3 people travelling together who all want to buy foreigner tickets, you will have to submit 3 individual applications, as these tickets are non-transferable.

Price: 1300 NOK

Plassløs billett

Dette er billetten for deltakere som ikke trenger så mye plass i påsken, og som kanskje belager seg på å bare ta med en laptop. Denne billetten gir inngang til TG18 og mulighet til å benytte WIFI, men ikke en sitteplass eller kablet nettverk. Dersom du trenger en sitteplass er heller deltakerbilletten noe for deg.

Du kan delta i alle konkurranser med denne billetten.

Pris: 800 kr

Todagersbillett

Dette er en deltakerbillett for deg som ikke har tid eller mulighet til å delta på hele partyet, men allikevel vil få med deg to dager. Du kan velge å delta enten fra onsdag til fredag eller fredag til søndag. Du må forlate hallen innen klokken 12:00 den dagen billetten din utgår.

Innsjekk for de med billett fra fredag-søndag begynner 12:30.

Det vil være egne rader satt av for dette, du kan altså ikke sitte med venner som har ordinære deltakerbilletter. Du kan delta i alle konkurranser med denne billetten, men merk at enkelte konkurranser kan kreve at du er tilstede på The Gathering til gitte tidspunkter.

Pris: 900 kr