Laster...

Guide for plassreservering

Slik velger du en plass på The Gathering 2018

Merk at du ikke får reservert plass før vi har åpnet for dette, se denne siden for datoer.

Velg The Gathering 2018 på Geekevents’ forside.

Så må du logge inn med ditt brukernavn og passord. Du vil bli sendt til neste side i løpet av noen få sekunder. Hvis dette tar litt tid, ikke oppdater siden, du vil med det kun øke belastningen på serveren. Om siden får et tidsavbrudd, vent 30 sekunder og prøv igjen.

Klikk deg gjennom neste side. Du må klikke på ikonet der det står Seatmap. Deretter vil du bli sendt til neste side.

Når du har fått opp hallkartet, vil du se en oversikt over en del av hallen. Du vil også se hvilke billetter du kan reservere plass for. For å endre hvilken del av hallen du vil plassere gjengen din, flytter du musepekeren over det lille kartet, venstreklikk og flytt det rundt til den delen du vil plassere personene i.

Kartoversikten i Geekevents

Du får mulighet til å velge hvilke billetter du vil tildele plass ved å huke av i avkrysningsboksene på venstre side, under Available Tickets. Du vil også få opp info om billettene; nick, billett-ID og plassering, hvis de allerede er tildelt plass.

Nå skal vi vise deg hvordan det hele fungerer: I neste bilde har vi valgt 10 billetter og klikket på en plass i området som er markert grønt. Disse plassene er nå valgt. Du bekrefter plassvalget ved å trykke «Reserve Seats». NB: Du kan bare reservere seter samlet, ikke på forskjellige steder i hallen.

Plasser er valgt i kartoversikten

Nå er du ferdig, og kan logge ut!

Dersom du opplever tekniske problemer, ta kontakt med Geekevents (support@geekevents.org). Om du har generelle spørsmål om seatingen, send de til info@gathering.org.