Laster...

Informasjon

Før The Gathering

Er det noen aldersgrense for å delta på TG?

Nei, vi har ingen aldersgrenser, hverken nedre eller øvre. Du må derimot være i stand til å ta vare på deg selv. Vi er pålagt fra politiet å ta imot et samtykkeskjema fra våre deltakere under 16 år, som er signert av foreldre eller foresatte. Samtykkeskjemaet finner du her.

Hvor mye plass får jeg til min kjære datamaskin?

Du får 80cm i bredden, 60cm i dybden. Det kan være lurt å måle opp dette området på en pult eller et bord hjemme for å se om du får plass til alt du tenker å ta med deg. Om du synes dette ser litt knapt ut, se neste punkt:

Men… Jeg trenger mer plass!

Bygg en hylle! Husk at den ikke kan være større enn 80x55cm og at den må oppfylle våre konstruksjonskrav.

Hvor plasseres switchene på hver rad?

Det plasseres ut 2 switcher for hver rad, og disse plasseres med ca lik avstand til hverandre fra hver ende av bordet slik at kabellengden blir kortest mulig for flest mulig.

Kan jeg reservere plass på forhånd?

Ja, det kan du! Dette gjøres i Geekevents fra 28. februar. Store grupper får tilgang til plassreservering først. En fullstendig oversikt finner du på vår billettside. En guide til hvordan du velger plass kommer i god tid før plass-reserveringen starter.

Må jeg ha med stol?

Nei, du kan låne stol. Om du vil sitte komfortabelt kan det likevel være greit å ta med egen. Skal du låne anbefaler vi å ta med et par puter; en til å sitte på og en til ryggen.

Når blir The Gathering 2018 arrangert?

The Gathering blir arrangert i påskeferien. Dørene åpner onsdag 28. mars 2018 klokken 09:00. Den 1. april 2018 vil nettilgangen bli skrudd av klokken 09:00, strømmen blir tatt klokken 10:00, og alle deltakere må være ute av hallen innen 12:00.

Hvor blir The Gathering 2018 arrangert?

The Gathering 2018 blir arrangert i Vikingskipet på Hamar.

Hvor kan jeg parkere bilen min?

Du kan parkere bilen din på den store parkeringsplassen utenfor hallen, gratis. Se også vår ankomstguide til deg som kommer med bil og tog.

Hva med campingvognen/bobilen min?

Disse kjøretøyene kan parkeres i sørenden av parkeringsplassen, det er satt av et eget område. Vi kan dessverre ikke tilby strømtilgang.

Hva er Geekevents?

Geekevents, ofte forkortet GE, er selskapet som selger billetter på vegne av The Gathering.

Hvordan kjøper jeg billetter?

For å kunne kjøpe billetter til The Gathering 2018, må du registrere deg på Geekevents.org.
Hvis du allerede er registrert, kan du logge inn med ditt eksisterende brukernavn og passord.

Hvordan betaler jeg billettene?

Du kan betale direkte ved bruk av VISA eller Mastercard, eller med nettbankoverføring/giro.

Hvordan kjøper jeg spesialbilletter?

Alle billetter er tilgjengelige gjennom GE.

Er billettene refunderbare?

Ja, billetter er refunderbare frem til midten av Februar. En mer eksakt frist for billettrefusjon kommer innen billettsalget starter. Det er kun eieren (kjøperen) av billetten som kan be om en refusjon. Det er mulig å refundere deler av en ordre (eks. en av fem billetter). Utbetaling skjer normalt på onsdager.

Må jeg ha med ID?

Ja! Alle deltagere må kunne identifisere seg. Dette er nødvendig for å ha komplett oversikt over alle deltakere. Gyldig fotoidentifikasjon er bankkort, førerkort eller pass.

Hvordan søker jeg til streamerlounge?

For å kunne sitte i vår streamerlounge som en streamer/youtuber så må du sende en søknad til stream@gathering.org med en tekst som beskriver deg selv, hva du har planlagt å gjøre på TG18, link til din kanal og noe statistikk rundt din kanal.

Jeg og russebussen min vil gjerne jobbe på dugnad, kan vi jobbe for dere?

Nei, det kan dere dessverre ikke. Vi er 400 frivillige som står på for å arrangere TG, og kan ikke tilby noen betalte dugnadsjobber. Det nærmeste vi kommer er at Hamar Olympiske Arena er ansvarlige for å rigge opp bordrader for oss, noe som ofte gjøres av idrettslag på dugnad. Se vikingskipet.com for kontaktinformasjon.

Hvordan kommer jeg med til The Gathering?

Sjekk ut vår artikkel om ankomst med tog eller bil for mer informasjon.

Under The Gathering

Hvor finner jeg mat?

Vi har samlet all informasjon om mat i en egen oversikt.

Jeg er lei av å spille, hva kan jeg gjøre?

Vil du gjøre noe kreativt? Kanskje du finner din favorittartist på scenen? Eller kanskje du kan bli kjent med noen nye på Discord?

Jeg trenger hjelp med noe!

Da kan du gå til informasjonsdesken vår i sørenden av skipet, så hjelper de deg.

Hva betyr høyttalerfri sone?

Det er et område der vi ikke ønsker store høyttalere. Det vil ikke være stille her heller, men kun små PC-høyttalere er tillatt.

Hvor mye strøm kan jeg bruke?

Du kan kun bruke én (1) Ampere. Men, ingen grunn til bekymring. Selv om du har et monster av en datamaskin vil dette holde. Det betyr dog at du ikke får lov til å ta med kjøleskap eller lignende. For å bøte på dette stiller vi med vannkokere og microbølgeovner alle kan bruke i hallen. Du kan også ta med vannkoker selv, disse må benyttes i eget oppmerket område med strømuttak, eller i strømuttak som finnes under tribuner. Disse kan ikke benyttes på plassen.

For å holde drikken din kald, prøv en kjølebag med kjøleelementer i, eller sett drikken rett på gulvet. Betongen pleier å være ganske kjølig.

Hvor kan jeg sove?

Det er områder satt av til soving inne i hallen, og oppvarmede telt utenfor. Alle – bortsett fra besøkende med dagsbillett – kan bruke disse fasilitetene. Soving er ikke lov foran nødutganger eller andre steder hvor det er merket “soving ikke tillatt.”

Les mer om soving her.

Hvor kan jeg dusje?

Det er garderobe og fellesdusj tilgjengelig for alle deltakerne. Garderobe og dusjer for jenter kan kun åpnes med eget adgangskort. Det samme gjelder også garderoben for funksjonshemmede deltagere.
Adgangskort til disse garderobene kan lånes fra informasjonsdesken. Husk å lever tilbake kortet når du er ferdig.

Finnes det noe sted i hallen jeg kan trene?

Nei. Det er vanligvis et treningsrom i hallen, men dette rommet utnyttes til andre formål under TG. Du kan fortsatt ta deg en joggetur langs Mjøsa, eller undersøke treningstilbudet i Hamar by i påsken.

Hvor kan jeg parkere bilen min?

Du kan parkere bilen din på den store parkeringsplassen utenfor hallen, gratis.

Hva med campingvognen/bobilen min?

Disse kjøretøyene kan parkeres i sørenden av parkeringsplassen, det er satt av et eget område. Vi kan dessverre ikke tilby strømtilgang.

Jeg har hektet en henger på bilen min for å få med meg alt utstyret, hvor kan jeg parkere?

I sør, med campingvognene og bobilene.

Kan jeg bruke e-sigarett/vape inne i Vikingskipet på TG?

Nei, dette må gjøres utenfor på anviste røykeplasser.

Hva med…?

Les også vårt generelle reglement, sikkerhetsregler og konstruksjonsregler.

Lurer du på noe utover det som er oppgitt over så kan du kontakte oss her, eller finne oss på Discord.