Laster...

Påmeldingsguide til e-sport

Hvordan du melder deg på en e-sport turnering på The Gathering.

Bilde av finaledeltagere som spiller på TG17
CS:GO finale på TG17

Nå åpner vi påmeldingen til e-sport på The Gathering, påmeldingen er åpen fra 21:00 torsdag 1. mars for alle som har en gyldig Geekevents-billett til The Gathering 2018. Vi holder påmeldingen åpen helt frem til 21:00 onsdag 28 mars for de fleste konkurransene, eller til antall plasser i turneringen er fylt opp. Informasjon om antall plasser og avvik fra når påmelding stenger finnes på undersiden til hver konkurranse.

Sørg for å finne lag og meld deg på før det blir fullt, bruk gjerne The Gatherings discord eller andre plattformer for å finne spillere om dere ikke har nok til å fylle ett lag.

Slik melder du deg på:

Fra menyen på gathering.org eller via direktelink kan du finne veien til vårt konkurransesystem på https://competitions.gathering.org – når du navigerer deg hit vil du finne en meny for alle våre Creative- og Game-konkurranser.

Ved å navigere i menyen vil du finne en liste over alle tilgjengelige konkurranser.

For å finne mer informasjon om en enkelt turnering og for å melde deg på i denne så trykker du på den blå “More information/Mer informasjon” knappen listet under spillet du er interessert i.

Du vil da bli tatt til siden for denne enkelte turneringen, her finner du masse nyttig informasjon om turneringen, samt regelsett og tidsplan/kampoppsett når dette blir publisert før konkurransens start. Her vil du også finne en flik for å melde deg på, om du ikke alt har logget deg inn må du gjøre dette nå.

Viktig: For lagspill der det er 2 eller fler spillere trenger kun lagleder å melde på laget, den personen som melder på laget blir automatisk satt som lagleder og er ansvarlig for kommunikasjon med andre lag og dommere. Under påmeldingen vil lagleder kunne søke opp andre spillere for å legge disse til i laget, for at spilleren skal kunne søkes opp må spilleren ha vært innlogget i konkurransesystemet minst en gang på forhånd. Be derfor alle på laget om å logge inn før du som lagleder melder på laget.

Logge inn / Opprette bruker i The Gathering’s konkurransesystem:

For å melde deg på i konkurranser eller bli tilgjengelig for en lagleder som skal melde deg på så logger du deg på vårt konkurransesystem med din Geekevents bruker.

For å logge inn så kan du enten bruke Logg inn knappen i høyre-topp av nettsiden eller bruke fliken som sier “logg inn for å melde deg på” om du ikke er logget inn når du er på en av undersidene for en konkurranse.

Trykk på knappen “Log in with GeekEvents” for å logge inn.

 

Etter du og dine lagkamerater har logget inn for å autentisere sine brukere er det på tide å få meldt på deg selv eller laget til en konkurranse.

For å komme til påmeldingen klikk på fliken “Registration” på undersiden til den konkurransen du vil delta i.  Om fliken ikke synes så vær sikker på at du er logget inn og at påmeldingen er åpen.

På siden for påmelding må du fylle ut litt informasjon om deg selv og ditt lag, registrere spillere samt eventuelle reserver dere ønsker å ha med. Det er også viktig å registrere spillkonto for spillet du skal delta i, så sørg for å ha klart evenutuelle SteamID, Battle.net ID, SummonerID eller lignende på alle som skal registreres slik at du slipper å måtte spørre om dette mens du melder deg på.

Husk å les alle reglene for konkurransen og huk av for at du har lest disse, deretter trykk på knappen “ Sign me up!” for å melde deg på.

En grønn liten boks øverst i høyre hjørne gir deg beskjed om du ble meldt på, og fliken for påmelding vil nå si at du er med i konkurransen. Gratulerer du er nå meldt på i konkurransen!

Nå som The Gathering nærmer seg vil det bli publisert mer og mer informasjon om konkurransene, og informasjon som alt finnes kan oppdateres, så sørg for at du følger med. Titt innom konkurransesidene ofte for å få med deg ny informasjon og sørg for at du og dine lagkamerater har lest og forstår de sist publiserte reglene.

Vi oppfordrer alle til å bruke vår discord for å komme i kontakt med spillere og det blir også her vi organiserer oss mellom lag og dommere når konkurransene starter i påsken. Koble deg gjerne til i dag for å chatte litt om e-sport:

The Gathering – Discord (https://discord.gg/speWh8q)

 

Vi ønsker alle lykke til i konkurransene, husk å meld deg på før det blir fullt!