Laster...

Sove på The Gathering

Soveplasser i hallen

Det er flere sovemuligheter inne i selve Vikingskipet. Det er ikke plass til at alle i skipet kan sove samtidig, så det er lurt å starte jakten på en soveplass tidlig. Ta med alt av soveutstyr når du er ferdig med å sove, det er ikke lov å holde av plass med en madrass eller lignende.

På tribunene

Det er mange soveplasser på gulvet oppover tribunene. Enkelte områder vil være merket med soving forbudt, det er viktig å respektere denne merkingen. Våre sikkerhetsvakter tar jevnlig runder for å vekke deltakere som sover i rømningsveier. Betongen er hard, husk liggeunderlag.

På gulvet

Langs ytterkantene av arenaen er det noen sovemuligheter, disse vil være merket. Også her er ikke betongen spesielt myk, så husk liggeunderlag.

I sovetelt

På platået i sørenden av skipet (nærmest den store parkeringsplassen) setter vi også i år opp noen store sovetelt. Disse teltene vil være oppvarmet, men det vil allikevel være noe kjøligere enn inne i skipet. Sørg for å ha på deg nok klær og en varm sovepose før du sover her. Også her må du ha med liggeunderlag.

TG Rabatt på Scandic

Scandic tilbyr TG-rabatt på sine hoteller i området. For å booke sender man epost til meeting.innlandet@scandichotels.com

Scandic Hamar

Priser er pr. rom pr. natt:

  • Enkelrom 910,-
  • Dobbelrom 1100,-
  • 3-sengsrom 1310,-
  • 4-sengsrom 1610,-

Bookingkode: THE280317, oppgi at du ønsker Scandic Hamar i eposten.

Scandic Ringsaker

Priser er pr. rom pr. natt:

  • Dobbelrom 850,-
  • 3-sengs 1260,-
  • 4-sengs 1560,-

Oppgi at du skal på The Gathering og ønsker rom på Scandic Ringsaker i eposten.

Leie campingvogn

Som deltager på The Gathering kan du leie campingvogn fra Werner Caravanutleie, fra onsdag til søndag under påsken for 3000 kr mot et depositum på 2000 kr. Booking skjer på telefon 911 70 200. Caravanene plasserers lengst sør på parkeringplassen utenfor Vikingskipet. Det legges ikke opp strøm for campingvognene.