Laster...

Alt om ankomst til TG 2019

Det er mange som skal til TG i morgentimene på onsdag, og det er noe veiarbeid mellom E6 og Vikingskipet. Følg derfor anviste kjøreruter for å effektivisere trafikken til og fra arrangementet ankomstdagen.

For tilreisende med tog har vi gratis shuttle-buss fra Hamar stasjon bort til Vikingskipet.

Utenfor Vikingskipet er det stort sett tørt og fint, så oppbevaring av utstyr midlertidig bør gå fint. Vær imidlertid obs på at det kan komme noe nedbør. Vi anbefaler at man kler seg godt, da det kan være noen minusgrader på morgenen.

Følg vaktenes anvisning ved ankomst for en mest mulig effektiv trafikkflyt.

Ankomst med bil fra E6 – Nord

Ta av ved avkjøring 69 og inn på Fv 84, følg skilt mot Rv 222 og Hamar. Etter litt kommer du til en rundkjøring, her tar du første til høyre inn mot Hamar sentrum. Hold deg på denne veien til du er i Hamar sentrum, sving da til venstre på Fv 75. Ved å følge den, passerer du togstasjonen og vil komme til rundkjøringen ved Espern og parkeringen for The Gathering.

Ankomst med bil fra E6 – Sør

Kommer du med E6 fra sør, tar du avkjøring 66 inn på Rv. 24 mot Stange. I rundkjøringen i Stange tar tar du første til høyre, nordover, på Rv 222. Denne veien følger du over Stangebroen, til rundkjøringen ved Espern og parkeringen for The Gathering.