Laster...

Praktisk info: Sovemuligheter på TG

Her er litt informasjon om sovemulighetene man har i Vikingskipet.

Eksempel på hvordan sovekartet kan se ut.

The Gathering holder på frem til søndag 21. april. For å holde ut frem til da, er en god natts søvn essensielt. Vikingskipet har flere muligheter for hvor man kan legge seg ned og hvile i påsken. Man finner en rekke soveplasser rundt om på sidene i skipet, samt på tribunene, hvor det ligger lapper med beskjeden “her kan du sove”.

I tillegg har vi et stort sovetelt ute, som er oppvarmet 24 timer i døgnet. Teltet finner man ved å gå til sørenden av skipet og opp trappen, hvor et stort banner merket ‘SOVETELT’ henger. Gå inn under der, så vil du komme ut og se teltet.

På storskjermene i skipet vil det i løpet av kvelden komme et sovekart med oversikt over hvor de aktuelle soveplassene er, som vist på bildet øverst i artikkelen.

Et godt tips fra oss er å legge seg relativt tidlig, dersom man vil slippe å bruke lengre tid på å finne en ledig soveplass. Vi oppfordrer alle deltakere til å få seg nok søvn i løpet av påskeuka, fordi det gjør hele TG-opplevelsen enda bedre på sikt. I tillegg til søvn, er det også viktig at man husker å drikke jevnt med vann gjennom hele oppholdet.