Laster...

Ulvespill E-Sport gikk av med seier i Rocket League!

Under årets TG var det Ulvespill E-Sport som stakk av med seieren i Rocket League etter noen gode runder i finalen.

Fornøyde gutter etter å ha vunnet Rocket League-finalen. Med på laget har vi Inferno, Twilek og Seeb.

Både Ulvespill E-Sport og Ost og Kjeks kom seg til Grand Finalen i Rocket League etter mange spennende kamper. Lagene hadde allerede møtt på hverandre tidligere den dagen, Ulvespill E-Sport gikk seirende ut av begge møtene med Ost og Kjeks.

– Da vi meldte oss på turneringen så hadde vi veldig høye forventinger. Vi spiller på et veldig høyt nivå og kjenner hverandres beste sider som gjør at vi får et godt samarbeid med hverandre.

Twilek startet 1. runde med et mål for Ulvespill, men det tok ikke lang tid før  Beitnes scoret for Ost og Kjeks. Resten av runden gikk riktig vei for Ulvespill og de endte opp med en 7-1 seier. Ulvespill vant runde 2 og 3 med en 3-0 seier i begge omgangene, og dermed gikk seirende ut av hele turneringen.

-Gjennom alle omgangene følte vi at vi hadde ekstrem god kontroll på spillet. Dette skyldes fordi vi hadde lagt en strategi i forkant. Vi hadde bestemt oss for å gjennomføre to viktige ting, nemlig pasninger og holde god en kommunikasjon mellom oss. I matchen kan man se hvordan vi driver med mange pasninger frem og tilbake til hverandre, dette gjør at vi holder kontroll på banen, men for å utføre alle pasningene er det viktig at vi som et team holder kommunikasjonen mellom oss aktiv. 

Det tok ikke lang tid før finalen var over og Ulvespill var fortsatt ubeseiret. De er glad for at planen deres gikk som den skulle og med god bruk av kommunikasjon endte Ulvespill e-sport som turneringens vinnere.