Laster...

Årets cosplayvinnere er avgjort!

Louise Andersen (Louisetiger) som Alexstrazsa fra World of Warcraft

Grand Prize og Audience Award

Caroline Christensen (Carris) som Mag’har Orc fra World of Warcraft

Dommernes begrunnelse:

Dette cosplayet var gjennomført med god tanke på helhet. Fra selvlagde tenner til en engasjerende performance. Det lå mye tanke, og ikke minst arbeid, bak hver enkelt del av kostymet og det var utført med utrolig ferdighet og øye for detaljer. En mengde forskjellige teknikker ble utnyttet for å nå ønsket resultat og dette var synlig i det ferdige produktet!

The Crafter

Julian Svenningsen som Guts fra Berserk

Dommernes begrunnelse:

Her var det lagt inn mange timer med arbeid. Et meget teksturert foam cosplay som var utført veldig rent og med en god malejobb. Proporsjonene var riktig i forhold til karakteren og rustningen og sverdet var ekstremt praktisk med tanke på mobilitet og vekt.

The Tailor

Camilla Olsen som Shallie fra Atelier Shallie

Dommernes begrunnelse

Dette cosplayet viste at cosplayeren har en veldig god kjennskap til søm. Det er mange teksturer gjennom hele kostymet, og det ble vist nøyaktighet og rene linjer gjennom hele konstruksjonen. Det var til og med gitt tanke til fôring av plaggene.

The Problem Solver

Susanne Skjold (Suilion) som Mercy fra Overwatch

Dommernes begrunnelse

Her var det smarte løsninger over hele fjøla. Her var det mye tanke på gjenbruk av gamle materialer, noe som viste seg å være alt fra lego technic til mannekengdukker. Hun viste en god evne til å løse problemer på en praktisk måte.

The Makeup Artist

Louise Andersen (Louisetiger) som Alexstrazsa fra World of Warcraft

Dommernes begrunnelse

Her ble sminken brukt for å virkelig fremheve karakteren hun skulle forestille. Det var prikken over i’en som gav hele cosplayet en helhet, og det var meget jevnt og pent utført.

The Performer

Stephan Fjelking (Arayus’s Cosplay) som Warlord fra For Honor

Dommernes begrunnelse

For en energi! Han hadde en utrolig scene tilværelse og hadde en fantastisk evne til å holde seg in character gjennom hele sin performance. Publikum ble virkelig engasjert og det ble dommerne også.