Laster...

Lithium vant Overwatch-konkurransen

Hadde god kontroll hele veien inn til seieren

Lithium vant Overwatch på TG19. F.v: Ekko (Erlend Aslaksen), Endreo (Endre Hagen), BaconThief (Erik Mckellep), Henkii (Henrik Andersen), Fawad (Fawad Mohyuddin), Yiqids (Victor Skretteberg)

Lithium gikk seirende ut av Overwatch-konkurransen på TG19 etter en relativt enkel match mot Shovel.

Første map var Nepal, hvor Lithium åpnet med seier i første runde. På runde to bet Shovel tilbake, og utnyttet en feil i DPS-comp på Lithiums side. Tredje og fjerde runde tok Lithium med seg uten større problemer.

På andre map var vi i Kings Row, et hybrid map, hvor Lithium tidlig tok kontroll over første punktet og fikk payloaden i mål med over 2 minutter igjen på klokken. Når det var Shovel sin tur til å angripe, fikk de et godt momentum, frem til de ble stoppet i choke pointet etter første checkpost. Der satt Litium opp et formidabelt forsvar, og holdt payloaden på stedet hvil helt til Shovel var tomme for tid. Dermed tok Lithium også dette mappet med god margin.

Tredje og siste map ble spilt på Lijang Towers. Lithium markerte territorium fra start, og holdt punktet hele tiden gjennom første runde. På andre runde vant Shovel først punktet og etter litt frem og tilbake endte de opp med å ta runden. Men Lithium ville ikke la seg stoppe, og åpner sterkt i tredje runde. Etter litt frem og tilbake tar de tilslutt med seg tredje runden. Fjerde og siste runde gir oss nok en sterk åpning fra Lithium. De holder kontroll hele veien til 99%, taper punktet på slutten, men kommer fort tilbake og sikrer seier både på Lijang Towers og i Overwatch-konkurransen på TG.

Etter matchen tok vi en prat med Fawad (Fawad Mohyuaddin) og Yiqids (Victor Skretteberg). De var begge godt fornøyd med seieren, men noen overraskelse var det ikke.

Fawad, som også vant konkurransen på TG18 med BO7 var klar på hvordan det gikk.

— Det gikk som forventet.

Dermed kan vi gratulere både Lithium med seieren, og Shovel med en god andreplass.