Laster...

Troille seiret i Hearthstone!

På The Gathering for fire år siden begynte Troille å spille Hearthstone. Endelig var det hans tur til å ta seieren hjem.

Av 30 deltakere var det 8 som kvalifiserte seg til Hearthstone-turneringen. Kvalifiseringen begynte på fredag, og for å komme seg videre måtte alle gjennom 7 runder.

I finalen møtte Troille, Kenneth Berg, og MasterMixer, Tommy Skåra Tønnessen. Begge er erfarne Hearthstone-spillere og har spilt i Telenorligaen tidligere.

Troille hadde med seg fire ulike decks i classene shaman, mage, rogue og  warrior. MasterMixer hadde på sin side shaman, druid, rogue og mage. Mens Troille valgte å banne mage-decket, bannet MasterMixer warrior-decket.

– Det har vært mange gode og spennende matcher, og ikke minst har det vært god trening for alle som har deltatt, sier kommentator og trener Jørgen Toros Pedersen.

Castere: Gjennom turneringen har Jørgen Toros Pedersen og Morthen Johannessen kommentert matchene. Foto: Elizabeth Åsjord Sire

Etter en lang og spennende turnering møter vi en fornøyd vinner.

Hva synes du om finalen?

– Det ble litt vel spennende. Jeg spilte nesten bort en av kampene, men det gikk heldigvis bra, forteller Kenneth Berg AKA Troille.

Hvordan føles det å stikke av med seieren?

–   Føles veldig bra! Første gang jeg spilte Hearthstone var for fire år siden, på The Gathering. Derfor føles det litt ekstra godt å vinne denne turneringen. Det er første turneringen jeg vinner.

– Samtidig har det vært veldig mange gode matcher og dyktige motstandere, som gjorde det litt ekstra gøy.

Hva er planen videre?

– Nå blir det mest fokus på å forberede meg til sluttspillet i Telenorligaen, så det blir spennende!

Fikk du ikke med deg finalen? Se den i reprise her.