Laster...

Billetter til TG19

Hvordan kjøpe billett?

Billetter til The Gathering 2019 selges av Geekevents

Hvordan velge plass?

En guide for plassreservering finner du ved å trykke her. Siden inneholder også viktige datoer for seating.

Spørsmål?

Det er gode sjanser for at du får svar på det du lurer på i vår liste over ofte stilte spørsmål.

Om du har noen billettrelaterte spørsmål etter å ha lest denne siden kan du sende en e-post til info@gathering.org. Dersom du har problemer med Geekevents må du kontakte deres kundestøtte på support@geekevents.org.

Deltakerbilletter

Dette er billettene for de som ønsker å være deltakere på The Gathering i to eller flere dager.

Ordinær deltakerbillett

Dette er den vanlige billetten for deltakere som vil ha en sitteplass på TG19. Medlemskap i KANDU er inkludert. Du kan delta i alle konkurranser med denne billetten.

Pris: 1300 kr

Deltakerbillett: Premium Bundle

Dette er et pakketilbud for deg som vil ha alt TG har å by på. Pakken inneholder ordinær deltakerbillett, TG-hoodie, musematte og annet kult stæsj.

Pris: 1800 kr

Plassløs billett

Dette er billetten for deltakere som ikke trenger så mye plass i påsken, og som kanskje belager seg på å bare ta med en laptop. Denne billetten gir inngang til TG19 og mulighet til å benytte WIFI, men ikke en sitteplass eller kablet nettverk. Dersom du trenger en sitteplass er heller deltakerbilletten noe for deg.

Du kan delta i alle konkurranser med denne billetten.

Pris: 600 kr

Todagersbillett

Dette er en deltakerbillett for deg som ikke har tid eller mulighet til å delta på hele partyet, men allikevel vil få med deg to dager. Du kan velge å delta enten fra onsdag til fredag eller fredag til søndag. Du må forlate hallen innen klokken 12:00 den dagen billetten din utgår.

Innsjekk for de med billett fra fredag-søndag begynner 12:30.

Det vil være egne rader satt av for dette, du kan altså ikke sitte med venner som har ordinære deltakerbilletter. Du kan delta i alle konkurranser med denne billetten, men merk at enkelte konkurranser kan kreve at du er tilstede på The Gathering til gitte tidspunkter.

Pris: 900 kr

Dagspass/Besøksbillett

Du kan kjøpe dagspass til onsdag (fra 09:00), torsdag, fredag og lørdag under partyet. Denne billetten gir deg mulighet til å være i skipet frem til 07:30 neste morgen. Du vil ikke få egen sitteplass i hallen, men du vil kunne benytte denne billetten for å hjelpe en deltaker med å bære inn utstyr. Det vil være trådløst nettverk tilgjengelig under arrangementet. Du vil ved medbringelse av laptop eller lignende “lett” utstyr som dagsbesøkende måtte påberegne en ekstra grundig kontroll på veien ut.

Det finnes to varianter, en besøksbillett for de som bare vil innom og se hvordan TG er, eller kanskje besøke noen de kjenner i skipet, og en annen for de som vil komme innom en dag for å delta i konkurranser osv.

Dagspass kan kjøpes på forhånd hos Geekevents. Det vil også være mulig å kjøpe dagspass i døra. Vi anbefaler at du forhåndskjøper billetten på nett for å være sikker på at du kommer inn. For å kunne kjøpe en dagsbillett, må du ha en bruker i Geekevents.

Dersom du ønsker å besøke oss i mer enn to dager anbefaler vi
“deltakerbillett no-seat”.

Barn under 10 år kommer inn gratis med familie som har dagsbillett eller besøksbillett.

Pris: 100 / 300 kr på nett (pluss billettavgift). Noe dyrere i døra.

Er billettene refunderbare?

Ja, billetter er refunderbare frem til 15. Februar. Etter det kan man få refundert 50% av billettprisen frem til 1. April. Det er kun eieren (kjøperen) av billetten som kan be om en refusjon. Det er mulig å refundere deler av en ordre (eks. en av fem billetter). Utbetaling skjer normalt på onsdager.