Laster...

Kreative konkurranser på TG19

Crystal Cave av Heileif. Vinnerbidraget i Rendered Graphics 2017.
Crystal Cave av Heileif. Vinnerbidraget i Rendered Graphics 2017.

Vi vil i år arrangere en rekke kreative konkurranser på TG. Denne siden vil oppdateres etterhvert som hver konkurranse blir lansert. Påmelding og mer informasjon kommer nærmere arrangementet. Vi minner om at det kan komme flere konkurranser i hver kategori, og at denne siden oppdateres så fort nye lanseres.

Mer informasjon om de ulike konkurransene finner du om ikke lenge på http://competitions.gathering.org

Regelsett for bekreftede konkurranser finner du i sidemenyen.

Graphics

Fast Photo Manipulation

Manipuler bilder av våre kjære crewmedlemmer Frikk og Keith til å ligne på en emoji. Blant deltagerene vil det trekkes ut ti personer som kvalifiserer seg videre til Live Photo Manipulation som går av stabelen på scenen 13:30 på torsdag. Live Photo Manipulation konkurransen er der det avgjøres og det deles ut pengepremier til første, andre og tredje plass.

Les mer her.

MS Paint

Glem lag på lag med filtre, avanserte pensler og triksing i programvaren. Vis hvor god du egentlig er i gode gamle MS Paint, hvor ferdighetene dine er alt som betyr noe. Dette er en fantastisk mulighet til å ta ferdighetene dine med på scenen i en populær og utfordrende konkurranse.

Handdrawn Graphics

Gi publikum hakeslepp når du presenterer mesterverket ditt. Det er ditt konsept, din tegning. Ingen regler begrenser deg, men stjeler du andres verk blir du dyppet i tjære, rullet i fjær og jaget ut av konkurransen.

Themed Fast Handdrawn Graphics

Les mer om tidsfristen og regler på reglementssiden i menyen til høyre.

Themed Fast Graphics

Dyktig er den som kan jobbe godt på kort tid. I denne konkurransen må du visualisere gitte nøkkelord, og holde deg innenfor fargespesifikasjoner – i et kappløp mot tiden. Ingen enkel oppgave.

Themed Photo Manipulation

Denne konkurransen går ut på å forvrenge virkeligheten. Bruk bildene du blir gitt til å lage et bilde ingen noen gang har sett før.

Colouring

Farger er det som gir bilder liv, og setter stemningen.  Vi har alle fargelagt i løpet av livet, men har du den beste paletten? Prøv deg i denne konkurransen ved å gi liv til linjekunst!

Pimp my Logo

Lier Idrettsklubb skal starte en egen e-sportsdivisjon og trenger din hjelp til å lage en passende logo! Hopp over til reglementssiden for mer info.

Rendered graphics

En konkurranse hvor du må lage et bilde gjennom 3D-modellering og rendering.

Freestyle Photo

Bildet må være tatt av deg selv, og kun begrenset etterbehandling er lov. Sjekk ut reglementssiden for mer info.

Video

Freestyle Video

Freestyle Video handler om å lage en kortfilm, en animasjon, musikkvideo eller hva som helst som varer maksimalt 5 minutter.

Freestyle VFX

Freestyle VFX er en Visuell Effekt-konkurranse hvor du viser fram en scene du har laget som bruker visuelle effekter. Det hele ender med at det blir vist en breakdown på slutten.

10 Second Video

Her skal du lage en liten film som kun varer i 10 sekunder. Du må eie alt innholdet selv, men ellers er det ingen begrensninger.

Musikk

Freestyle Music

Frie tøyler. Her gir du oss kremen av kremen av det du har produsert selv.

Fast Music

Lag en låt på begrenset tid, basert på en oppgave du får under TG.

Themed Music

Lag en låt basert på et gitt tema, eller scenario.

Spillutvikling

Spillutvikling

I denne konkurransen skal du levere et selvutviklet spill, som i så stor grad som mulig skal fremstå som unikt og nyskapende. Spillet trenger ikke å være ferdig utviklet, men det bør framstå så ferdig som mulig, med få kritiske bugs og feil.

Dette kan være et spill som du allerede jobber på, eller noe helt nytt. Ingen tema eller tidsrestriksjoner.

Du må levere en spillbar demo.

GameJam

Dere får et tema og har 48 timer på å lage det beste og morsomste spillet dere klarer. Dette er en perfekt mulighet til å teste utvikling evnene dine eller samarbeidsevnen i en gruppe.

Du må levere en spillbar demo eller en video av fungerende gameplay. Om det er noe tvil om spillet passer til tema, blir du bedt om å forklare.

TG:Hack

Denne konkurransen er en klassisk Capture The Flag (CTF)-konkurranse hvor målet er å finne flagg i forskjellige oppgaver. Et flagg er en tekststreng på formen “TG19{Tilfeldig_tekst_her123}”. Disse kan være plassert i skipet, eller man må hacke et gitt mål for å finne dem. Det er i år mange nybegynnervennlige oppgaver slik at alle en god utfordring i påsken! Mer informasjon om TG:Hack finner du her.

De første oppgavene slippes allerede 15. februar, og det arrangeres en felles samling i Oslo i forbindelse med slippet som du kan lese mer om her.

Programmering

I denne kategorien arrangeres det tre forskjellige konkurranser. Regler og mer info finner du her.

Konkurransene som arrangeres er:

The Gathering Programming Championship (TGPC)

Demo

Fast AI

 

Fun & Games

I denne kategorien er det to konkurranser.

Casemod

I år igjen kan du være med i kåringen av det feteste kabinettet i Vikingskipet under The Gathering! I år er det publikum som skal stemme på den de liker best.

Premie:

Deltakerbillett til The Gathering 2020 og et gavekort fra Multicom på 2000,-

Pimp my reol

Pimp my Reol er selveste reol-styling-konkurransen på TG. Det kan være flere reoler satt sammen i et konsept, eller enkeltstående reoler. Kule reoler gjør vikingskipet til et tøft sted å være i påsken! Har du eller din gjeng den kuleste reolen, den mest gjennomførte eller den mest praktiske? Meld dere på i konkurransen og se om dere kan gå helt til topps!

Premie:

Vinnerhylle med 1-5 personer: En deltakerbillett per person til The Gathering 2020 og et gavekort fra Multicom på 4000,- som deles dere imellom.

Vinnerhylle med 6 personer eller flere: Fem deltakerbilletter til The Gathering 2020 og et gavekort fra Multicom på 4000,- som deles dere imellom.