The Gathering

🗓9.-10. april 2020 🌍Vår digitale påskehytte

Laster...

Vi har fulgt nøye med på det nåværende utbruddet av coronavirus, og etter samarbeid med lokale helsemyndigheter, må vi nå dessverre informere om at The Gathering 2020 avlyses.

Det er forståelig at du som deltaker har sett frem til fem uforglemmelige dager på Norges feteste påskehytte. Vi ser på alle våre deltakere, frivillige, sponsorer og partner som en stor familie hvor sikkerheten og helsen er vår største prioritet, og ser det da som ikke forsvarlig å gjennomføre årets arrangement. 

For deg som har billett til årets arrangement jobber vi nå med å få på plass mer informasjon og vil oppdatere dere på gathering.org så fort det er klart.

Har du TG-savn allerede? Nå gjør vi det vi er best på – bruke våre kreative og teknologiske ferdigheter, og flytter The Gathering 20 til internett. Nå kan du som en del av vår store familie bli med å feire sammen med oss under hashtaggen tg20online.

Mer informasjon om dette arrangementet kommer på arrangementets nettsider, gathering.org , så fort dette er klart. Om du vil få TG-følelsen vil vi i 21.03.20 ha en game stream på Twitch, her vil vi fortelle mer om hva TG20:Online blir.

Les pressemeldingen i forbindelse med avlysningen her.

FAQ for avlysning

Blir det TG21?

Vi jobber nå på spreng for å sikre økonomien og at TG-tradisjonen består, sånn at vi kan være helt sikre når vi sier: Vi er tilbake påsken 2021!

Hva skjer med billetten min til TG20?

Vi har nå oppdatert informasjon om hva som skjer med billetten din, utfyllende informasjon finner du her!

Vil jeg få refundert reise- og overnattingsutgifter til Hamar, Vikingskipet?

The Gathering er ikke ansvarlig for refusjon av reise- og overnattingsutgifter til våre deltakere, derfor anbefaler vi deg å ta kontakt med ditt forsikringsselskap for å sjekke om din reiseforsikring dekker dette.

Jeg er sponsor, partner eller leverandør, hva gjør jeg?

Vi arbeider nå med å varsle alle våre sponsorer, partnere og leverandører.

Har du ikke fått mail eller har spørsmål kan du kontakte oss på sponsor@gathering.org eller ringe på telefon: +47 93614331

Hvem kan jeg som deltaker kontakte om jeg har spørsmål?

Om du ønsker å komme i kontakt med oss, eller har spørsmål angående avlysning kan du kontakte oss på følgende måter:

Hovedkontakt: info@gathering.org
Deltakerombud: do@gathering.org

Hvem kan jeg som presse kontakte om jeg har spørsmål?

Vi henviser til vår presseside hvor du kan finne kontaktinformasjon. 

Hva skjer videre?

Vi har startet planleggingen av TG20:Online og vil oppdatere dere med mer informasjon så fort dette er klart. Nå vil vi anbefale deg å ta del i vårt community på Discord og bli med på TG20:Online.

#tg20online