The Gathering

🗓 31. mars - 4. april 2021 🌍 Vår digitale påskehytte

Laster...

The Gathering 2021 er avlyst

The Gathering 2021 er avlyst

Vi har alle håpet i det lengste at vi skulle få til et arrangement i Vikingskipet til påske, selv om det kanskje ikke ville bli helt likt som et vanlig TG. Vi har fulgt utviklingen i pandemien nøye, og vi satte sammen en medisinskfaglig arbeidsgruppe som har gjort en grundig vurdering av hva som er mulig. Svaret fra deres rapport var entydig: utviklingen i pandemien tillater ikke et fysisk arrangement til påsken 2021 – selv med vaksine. Det eneste reelle alternativet vi sitter igjen med er dessverre at det vil være en alt for stor risiko å gjennomføre The Gathering 2021 som vanlig, og vi er derfor nødt til å avlyse TG21.

Ingen hadde trodd i påsken 2020 at vi nå i desember fortsatt skulle sitte midt i pandemien. Og ingen så vel for seg at vi skulle leve med strenge restriksjoner som begrenser livene våre slik det har gjort. Uansett hvordan vi vrir og vender på arrangementet vil vi ikke kunne gjennomføre gode nok smitteverntiltak for å sikre at både deltakere og crew på TG21 vil være trygge.

Det er forståelig om dere er skuffet for at vi nok en gang ikke kan samles i påskehytta vår for fem uforglemmelige dager, det er vi også. Vi ser på alle våre deltakere, frivillige, sponsorer og partnere som en stor familie hvor sikkerheten og helsen er vår største prioritet. Vi vet dette er en kjip beskjed å få, på et dumt tidspunkt rett før jul. Vi ønsket likevel å gi informasjon med en gang beslutningen ble tatt. 

Informasjon rundt billetter, eventuell overføring eller refusjon kommer medio januar. Eventuelle spørsmål/henvendelser om billetter skal rettes til The Gathering på e-post til info@gathering.org. Vår billettleverandør Geekevents vil ikke kunne svare på spørsmål om refusjon/overføring av billetter. Merk at siden avlysningen kommer så nærme jul har vi dessverre begrenset kapasitet til å besvare henvendelser/spørsmål i julen og det må påregnes noe lenger responstid.

Samtidig ønsker vi å tilby et større online arrangement i påsken 2021. Det vil komme mer informasjon utover nyåret på våre nettsider og i sosiale medier.

FAQ

Hvorfor venter dere ikke med avgjørelsen mtp. vaksine?

  • Vi hadde planlagt for at vi skulle få gjennomført et fysisk arrangement i påsken, men siden vi er inne i en periode med økt smitte er det vanskelig å gjennomføre arrangementer i vår skala. Det er ventet at en vaksine skal komme på nyåret, men det er lite sannsynlig at vår målgruppe vil ha fått distribuert og tatt vaksinene i tide til påske. Fordi vaksinen må tas i to doser med en måneds mellomrom og vår målgruppe ikke er en av de prioriterte gruppene er det derfor ikke hensiktsmessig å vente med avgjørelsen til nærmere påske.

Hva skjer med billetten jeg overførte til TG21?

  • Informasjon rundt billetter, eventuell overføring eller refusjon kommer så snart det er klart. Eventuelle spørsmål/henvendelser om billetter skal rettes til The Gathering på e-post til info@gathering.org. Vår billettleverandør Geekevents vil ikke kunne svare på spørsmål om refusjon/overføring av billetter.

Hva skjer med TG21?

  • Det planlegges for at vi skal kunne tilby et større online arrangement, mer informasjon vil komme utover nyåret. Følg med på våre nettsider og facebooksider. 

Blir det TG22?

  • Det håper vi! Vi vil fortsette å jobbe mot å kunne arrangere The Gathering i årene fremover slik som vi gjorde før pandemien rammet. Vi savner å møtes i påskehytta vår og for å være helt ærlig: påsken blir ikke den samme uten dere, de hjemmesnekrede og pyntede hyllene, lydnivået og alle bidragene til konkurransene vi arrangerer.  <3