The Gathering

🗓 31. mars - 4. april 2021 🌍 Vår digitale påskehytte

Laster...

Cosplay på TG:Online

Ronja Slettås som Senua
Ronja Slettås aka. Roni som Senua fra Hellblade. Foto: Dan Richard Danielsen

Er du glad i å lage dine egne kostymer eller utfordre deg med kreativ sminke? Da har vi en konkurranse for deg som liker å vise dine kunstneriske sider. 

Nå som vi ikke kan gjennomføre en tradisjonell cosplaykonkurranse har vi tatt vår alles favoritt konkurranse på The Gathering, nemlig fast cosplay og laget ett par spennende online varianter av denne. En konkurranse er å sende inn et bilde, mens den andre er en tik tok variant. Kle deg ut som din favorittkarakter fra spill, TV, film, comics, manga, og animasjon. 

Vi stiller ingen krav til nivå eller erfaring, så om du så har drevet med dette i flere år, eller vil prøve deg for første gang så er du hjertelig velkommen hos oss. Innsats vil bli vurdert av et panel som selv har god kjennskap til Cosplay. 

 #TG21TikTokChallenge

Kle deg ut som, og lev deg inn i rollen som din favorittkarakter fra Film, Spill, Anime osv. Legg resultatet ut på TikTok med emneknaggen #TG21TikTokChallenge.

Bidraget må være originalt til denne konkurransen, dermed vil ikke gammelt innhold være gyldig. Hvert bidrag består av en (1) TikTok-video. Bidraget må merkes med emneknaggen #TG21TikTokChallenge og være delt som en nedlastbar video. Bidragene blir vurdert av et dommerpanel som velger ut et antall videoer å vise på TGTV. Dommerpanelet velger også vinnerne blant disse bidragene. Konkurransen har en nedre aldersgrense på 13 år, i tråd med Twitch sine Terms of Service.

Konkurransen har tidsfrist til kl 12:00 lørdag den 03.04.

Premier:

  • Årets TG-merch.

Fast-Cosplay

Deltakerne får 24 timer på seg til å lage et hurtig-cosplay basert på temaet og materialene som blir annonsert på TGTV. Vinneren kåres der og da.

Når tema blir lansert har deltakeren 24 timer på seg til å produsere et kostyme innenfor rammene av tema. Kostymet må være originalt til denne konkurransen. Deltakeren må levere et bilde av sitt kostyme, sammen med en kort beskrivelse, innen 24-timersfristen. Dommerpanelet velger ut et antall deltakere som får sjansen til å presentere kostymet sitt live på TGTV. Vinneren kåres av dommerpanelet der og da, og det er en forutsetning at man kan delta på sendingen. Konkurransen har en nedre aldersgrense på 13 år, i tråd med Twitch sine Terms of Service.

Temaet til konkurransen blir lansert på TGTV-Twitch kl 15:00 på fredag den 02.04, deretter har du 24t på deg til å gjennomføre cosplayet og levere bidraget på competitions.gathering.org når det blir tilgjengelig.

Premier:

  • Årets TG-merch.