The Gathering

🗓 31. mars - 4. april 2021 🌍 Vår digitale påskehytte

Laster...

Møt cosplaydommerne!

Bildemontasje av cosplaydommerene
Foto fra venstre: Kenneth Meier Johnsen (to første), Ookami Cosplay Photography og @PaulinaAemelie

Lørdag kl. 20 er det cosplay showcase på TGTV. Fire erfarne cosplayere skal være med å avgjøre hvem som vinner, i tillegg til at du kan stemme frem dine egne favoritter i Unicorn. Her får du en liten introduksjon til lørdagens dommerpanel.

The Corokia – @thecorokia

The Corokia. Foto: Kenneth Meier Johnsen @ken_cos

HEI! Eg heiter The Corokia, og har holdt på med cosplay siden 2014. Det eg liker best med å holde på med cosplay er å kunne utrykke meg kreativt, med søm og sminke. Cosplay er ein stor del av mitt ellers kreative liv, da eg er utdannet blomsterdekoratør!

– The Corokia

Ihadra Cosplay – @ihadracosplay

Ihadra Cosplay. Foto: Kenneth Meier Johnsen @ken_cos

Hei jeg er Ihadra Cosplay!

Jeg er en gullsmed som har holdt på med cosplay i 11 år og ser ikke på å stoppe noen gang snart. Oftest lager jeg cosplay fra scratch og dabbler i TikTok når inspirasjonen strekker til.

– Ihadra Cosplay

The Fuzzy teddy – @thefuzzyteddy

The Fuzzy Teddy. Foto: @PaulinaAemelie

Jeg heter Teddy, fra The Fuzzy Teddy Inn. I løpet av en cosplay “karriere” på på rundt 12 år har jeg deltatt i både små og store konkurranser, vært dommer, holdt paneler og ellers hatt det gøy både på gulv og scene.

– The Fuzzy Teddy

Noen av dere husker kanskje Teddy fra TG18, der han også var dommer.

Jopux Cosplay @jopux.cos

Jopux Cosplay som Harley Quinn. Foto: Ookami Cosplay Photography

Jopux har vært et kjent fjes på cosplay cons som Torucon, Banzaicon og Spillexpo og endelig tar hun turen til The Gathering! Hun har et fantastisk øye for små detaljer både i makeup, hår og antrekk.