Laster...

Vil du være med på å lage The Gathering?

Søk frivillig til TG-crew!

The Gathering ville aldri kunne gjennomføres uten alle de herlige menneskene som jobber frivillig gjennom hele påsken for å sørge for at alt er på stell, og at deltakerne får en uforglemmelig opplevelse.

Som medlem av crew må du regne med å legge inn en god dose arbeidsinnsats, men det er langt ifra bare slit å være med på å arrangere et av verdens største datapartyer. I crewet har vi et unikt samhold, med et felles driv og engasjement som kommer godt med både for å drive The Gathering, og skape trivsel for alle. TG-crew er en fantastisk måte å møte nye venner på!

I tillegg får du gleden av å kose deg med dine interesser hele påsken, i den beste påskehytta vi vet om: nydelige Vikingskipet på Hamar!

Crewet er organisert under tre store hovedgrupper: Core, Event og Location. Allerede nå starter vi inntaket for en del av nøkkelrollene vi trenger for å sette hjulene i gang for neste års arrangement.

Vi søker:

Klikk på lenkene for å lese mer om rollene. Husk søknadsfrist 10. august!

Tips til søknad

  • Skriv forståelig og saklig, hold deg helst til bokmål, nynorsk eller engelsk. En godt skrevet søknad med korrekt språk gir et bedre førsteinntrykk.
  • La den som skal lese søknaden din få vite hvorfor akkurat du bør velges inn i dette crewet. Vær spesifikk – ved å si at du kan bidra «med din erfaring» eller «ved å være et positiv tillegg til crewet» vet vi fortsatt lite om deg.
  • Beskriv relevant bakgrunn eller erfaring som du mener kan komme til nytte for deg og arrangør.
  • Kun personen du sender søknaden din til kan se søknaden din – han eller hun kan ikke gjette seg frem til hvilke egenskaper du har dersom du ikke beskriver dem.