Re: Mobil-telefoni --- Man kan lese mye rart her i verden.....


[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ The Gatherin 97 ] [ FAQ ]

Posted by Teuvo Telaranta on March 26, 1997 at 04:26:01:

In Reply to: Re: Mobil-telefoni posted by Halvor R Johansen on March 25, 1997 at 23:10:55:

: : : Normalt er dette lov, å bruke telefon i vikingskipet altså. men på grunn av det komplekse nettverket vi skal sette opp kan dette by på problemer... Altså, HUB'ene er VELDIG sensitive for mobil telefoni (akkurat som stereo anlegg blipper og blopper når det ringer på mobilen) og hele strømnettet blir styrt via nettverket i år, slik at publikum vil kunne stemme på om lyset skal være på eller ikke (dette skapte stort opprør i fjor så derfor skal DERE få bestemme). Siden HUB'ene har lett for å knele ved mobiltelefoni er det da ikke så grådig stili å bruke mobiltelefonen inni vikingskipet...
: : : Hvis man gjør dette vil sannsynligvis noe knele og da blir synderen straffet hardt, vi skal nemlig ta med en mobiltelefon peiler som finner mobiltelefoner enten de er skrudd på eller nettop brukt, det henger igjen en liten mengde høyfrekvente radiobølger i lufta rundt telefonen etter at det er blitt ført en samtale, det er altså dette vi finner deg på...!

: : Anoa, Crusaders

: :
: : JAJA, Da har dere en bra jobb forran Dere...springe tulling rundt omkring i hallen etter mobiltelefoner?

: : Bjarne

: Her har man et stort problem. Jeg (og sikkert veldig mange andre) venter telefoner mens jeg er i Vikingskipet. Bl.a. angående utstyr og personer som skal ettersendes/hentes. Dersom dette punktet er så kritisk som man gir uttrykk for ser jeg for meg full krig mellom sec crew og brukere. Jeg tror ikke at jeg er den eneste på TG som er mer eller mindre avhengig av å være tilgjengelig på GSM.

Jeg reagerer på flere ting her:
1) Det er fullstendig overdrevent å snakke om å forby mobiltelefoni
200 m utenfor. GSM telefonene kan IKKE forstyrre noesomhelst av digitalt
utstyr mer enn noen meter unna med sin 2W effekt. Feltstyrket reduserer nemlig
med faktor ca avstand til 3 potens! Ingen mobiltelefon utenfor selve bygningen forstyrrer
systemene, garantert!
2) Hvis de HUBS er CE merkede, og konstruert/testet som forskriftene krever, skal det mye til at de blir forstyrret (<< 2m fra telefon til HUB eller kabel)
3) Folk er faktisk i disse moderne tider avhengig av kommunikasjon
4) Det er ikke 1. april enda, ingen grunn å påstå at "det blir hengene h¢yfrekvente felt" rundtomkring etter at telefonen er slått av.
5) Jeg ville gjerne se den "mobiltelefon peiler'en" deres, hvis det kan demonstreres, og virker, er rikdommene rett rundt hj¢rnet. Joint venture for å industrialisere mirakelen??
-Jeg antar, nei, VET at det er en nyhet og mirakelmaskin i sin klasse :-D

Vi ses om noen timer ..... Tid å rigge ned PC'n.
Teuvo


Follow Ups:Post a Followup

Name:
E-Mail:

Subject:

Comments:

Optional Link URL:
Link Title:
Optional Image URL:


[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ The Gatherin 97 ] [ FAQ ]